Hummeri Häppenin järjestäjät

Helle sytytti idean!

Ensiajatus uudesta merkittävästä musiikkitapahtumasta syntyi viime kesänä, kun Viljo Ikävalko ja Jarno Laatikainen keskustelivat kesäillaksi kääntyneen hellepäivän lämmittämillä ajatuksilla suuremman luokan musiikkitapahtuman järjestämisestä Haukivuorella. Perinteitähän tällä saralla paikkakunnan osalta riittää jo 25 vuoden ajalta.

Ajatus jäi kytemään ja sitä jalostettiin lukuisilla juttutuokioilla. Toinen funtsi esiintyjiä, toisen laskiessa miten yhtälö voisi toteutua ja missä. Pian keskusteluihin tuli mukaan pitkän linjan ravintoloitsijana Haukivuorella tunnettu Aimo Hassinen. Konkarin liekki syttyi hitaasti, mutta lopulta varmasti. 

Hitaasti mutta varmasti

Lopullinen päätös Hummeri Häppeningin perustamisesta syntyi puolen vuoden esityön jälkeen, 2019 marraskuussa. Heti seuraavana arkipäivänä Hassinen ja Laatikainen perustivat Hummeri Häppenin -tapahtumaa silmällä pitäen Iivents Oy:n. Näin ajatus oli muuttunut toiminnaksi ja työntäyteinen matka tapahtumaan alkanut.

Hummeri Häppenin festivaalin kantavana ajatuksena oli alusta lähtien kaksi seikkaa: laadukas ja monipuolinen esiintyjäkattaus sekä kustannustaso, joka mahdollistaa suuremman luokan tapahtuman järjestämisen isojen festivaalitoimijoiden hallitsemassa kentässä.

Yhdeksän kovaa

Ensimmäinen ilta eli torstai on pyhitetty ysärille, perjantai suomipopille, -rockille ja räpille ja lauantaina fiilistellään niin popin kuin raskaan suomirockin parissa. Yhdeksän artistin kattaus kolmena eri päivänä tarjoaa elämyksiä useille kohderyhmille, joten koko kansan bileet ovat totta. Meille kaikille tutut nimet eli Aikakone, Waldo´s People, Dj. Oku Luukkainen, Petri Nygård, Miljoonasade, Neljä Ruusua, Clifters, Jannika B ja Timo Rautiainen & Trio Niskalaukaus nähdään kaikki ensimmäisessä Hummeri Häppeningissä.

Ideoinnin lähtökohtana oli nimenomaan se, että Hummeri Häppenin ei ole puhdas rock-festivaali, rockia kuitenkaan unohtamatta. Pääasia on se, että jokainen löytää esiintyjätarjonnasta omat suosikkinsa ja kesän kovimmat juhlat jäävät jokaisen mieleen! 

Kokemuksen avulla

Keltanokkina ison tapahtuman järjestämiseen ei hypätä. Hassinen on järjestänyt Ravintola Hummeripojassa Hummeripoikarockin vuosina 2003–2016 yhteensä 14 kertaa. Ikävalko on puolestaan kiinnittänyt esiintyjiä lukuisiin Hummeripoikarockeihin sekä moniin muihin musiikkitapahtumiin. Laatikainen on puolestaan ollut elämänsä varrella useissa tapahtumissa järjestyspuolella mukana ja laaja kokemus viestintäalan yritystoiminnasta antaa oman tärkeän mausteensa Hummeri Häppeningille.

Lippuja rajoitetusti

Festivaalialueelle voidaan ottaa iltaa kohden sisään noin 2000 ihmistä. Ehdoton edellytys ensiajatuksesta lähtien oli se, että tapahtuma täytyy järjestää katetussa tilassa. Asia toteutuu käytännössä ison festivaaliteltan, ravintolan ja muun katetun ulkotilan myötävaikutuksella.

Oheispalveluihin panostetaan huolella. Tarjolla on kattavasti ruoka- ja juomapalveluja ja K-18 tapahtumana Hummeri Häppenin antaa oman vapautensa tapahtuma-alueella liikkumiseen. VIP-liput tulevat myös myyntiin ja ne oikeuttavat lähiruoasta valmistetun illallisen nauttimiseen sekä muihin asiaan kuuluviin etuihin. 

Liput:
* Suoraan verkkosivuilta täältä
* Ravintola Hummeripojasta kantatie 72:n varrelta aukioloaikojen puitteissa.
* Kotimaisen tapahtumalippupalvelu-Tiketin verkkosivuilta.

Lisätietoja:
Facebook
Instagram
Sähköposti: info@hummerihappenin.fi
Rock-pappa, Aimo Hassinen, 0500 558 206
Tiedotusmies, Jarno Laatikainen, 0440 211 291
Bändivouhka, Viljo Ikävalko, 040 569 7516.

Jaa uutinen:

Share on facebook
Share on twitter
Share on email