Kaipaamme ahkeria käsiä

Hummeri Häppenin panostaa oikean asenteen omaaviin tekijöihin.

Helmikuu on jo pitkällä ja sydäntalvesta huolimatta keväinen sää muistuttaa siitä tosiasiasta, että Hummeri Häppenin lähestyy. Töitä on paiskittu järjestelyjoukoissa taukoamatta ja sama tahti jatkuu aina heinäkuun alkuun saakka. Nyt haemme yhteistyökumppaneita ja tapahtumatyöntekijöitä lupauksien katteeksi.

Jos kiinnostuksesi heräsi, saattaa mielessäsi käydä ajatus, mistä oikein on kysymys? Yhteistyökumppaneilla tarkoitamme erilaisia tapahtuman tukipalveluja. Esimerkiksi myyntipaikat ruoanmyynnin osalta ovat nyt jaossa. Kysymys ei ole ihan pienestä asiasta, sillä odotamme kävijöitä olevan kaikkiaan 4 000-5 000, maltillisesti arvioituna. Ja kuten tiedätte, niin tunnetusti juhliva kansa on myös nälkäistä!

Työntekijöillä tarkoitamme ahkeria käsiä erilaisiin tapahtuman aikaisiin työtehtäviin, kuten lipunmyyntiin, anniskeluun, siistimiseen ja järjestyksenvalvontaan. Kokemus on kieltämättä eduksi, mutta ASENNE, HYMY ja HALU tehdä töitä yhdessä muiden kanssa festivaalin parhaaksi ovat vielä tärkeämmässä roolissa. Majoitusasiat eivät ole ongelma, eikä työmaamusiikkikaan ole pöllömpää.

Järjestämme info-tilaisuuden lauantaina 15.2. Hummeri Häppeningin sydämessä eli Ravintola Hummeripojassa. Iltapäivällä, tarkalleen ottaen klo 14, alkavan tilaisuuden aikana halukkaat voivat kertoa paikan päällä omista vahvuuksistaan. Mikäli et pääse paikalle, et silti myöhästy mistään, sillä voit ilmiantaa itsesi myös sähköpostiimme. Ehdottomasti kannattaa kysyä tilannetta, vaikka lukisit tätä tekstiä myöhemminkin keväällä. Koskaan kun ei tiedä, mitä tulevaisuus tuo tullessaan.

Yhteistyökumppanuutta koskeviin lisäkysymyksiin vastaa rokkipappamme Ami. Ja kuten yllä mainitsimme, mikäli haluat meille töihin, lähestythän ensin sähköpostilla. Vastaamme ja olemme yhteyksissä ennemmin tai myöhemmin.

P.S. Hummeri Häppenin on K-18 tapahtuma, joten myös työntekijöiden tulee olla täysi-ikäisiä.

Hakemukset/lisätietoja:
info@hummerihappenin.fi
Rokkipappa Ami, puh. 0500 558 206

Jaa uutinen:

Share on facebook
Share on twitter
Share on email