VIP-liput myyntiin

Paljon kysyttyjen VIP-lippujen myynti alkaa maaliskuun alussa. Liput ovat myynnissä muiden lipputyyppien rinnalla kätevästi verkkosivuilta tai suoraan Ravintola Hummeripojasta.

VIP-lippujen sisältöä on viilattu tarkoin alkutalven aikana. Lippu sisältää omat palvelutilat lounge-tyyppisesti sekä lähiseudun raaka-aineista valmistetun ruoan. Lisäksi VIP-asiakkaille on varattu oma katselusektori tapahtumateltassa ja vähemmän jonotusta vaativat WC-tilat.

Ravintola Hummeripojan 200 asiakaspaikan omaavan ravintolakiinteistön yhteyteen kiinnitettävät VIP-palvelut antavat festivaaleille laadukkaan toimintaympäristön, aina posliinikalusteisista WC-tiloista lähtien.
– Haluamme tarjota kiireettömiä ja ennen kaikkea toimivia elämyksiä kesän idyllisimmillä festivaaleilla, kertoo Hummeri Häppenin -tapahtuman järjestävän Iivents Oy:n toimitusjohtaja Aimo Hassinen.

VIP-ruoat valmistetaan lähiseudun taatusti puhtaista raaka-aineista.

Alusta asti ajatuksena on ollut VIP-aterioiden valmistaminen paikallisesta lähiruoasta. Mikkelin Haukivuorella tuotetaan monipuolisesti puhtaita ja raikkaita lähiruoan raaka-aineita, kuten vihanneksia, juureksia, marjoja ja lihaa. Taatusti puhtaat ja laadukkaat raaka-aineet valmistuvat juhla-aterioiksi huippukokkien käsien kautta.

Kolmen tapahtumapäivän aikana ruokalista vaihtelee, mutta mukana on aina esimerkiksi kasvisruokavaihtoehto, erityisruokavalioita noudattavia vieraita unohtamatta. Myös juomavalikoimaan kiinnitetään erityishuomiota.

VIP-lippuja on myynnissä rajoitettu määrä, kuten normaalejakin pääsylippuja. Isolta osin katettu juhla-alue on kokonaisuudessaan anniskelualuetta, joten liikkuminen K-18 tapahtumassa on vaivatonta.
– Iltaa kohden pystymme palvelemaan muutaman sata VIP-asiakasta. Se on ehdoton maksimi, sillä haluamme pitää laatutason tarpeeksi korkealla, Hassinen painottaa.

Hummeri Häppenin VIP-lippujen myynti alkaa verkkosivujen kautta tiistaina 3.3.2020 klo 03.00.
VIP-lippujen hinnat: 1 pvän lippu 79,90 ja 3 pvää 219,90.

Yrityksille ja yhteisöille suunnattavat lippu- ja yhteistyöpaketit ovat myynnissä suoraan Iivents Oy:n toimesta.
Ota yhteyttä myyntiin:
info@hummerihappenin.fi
* Aimo Hassinen, 0500 558 206
* Jarno Laatikainen, 0440 211 291

Jaa uutinen:

Share on facebook
Share on twitter
Share on email